FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog gospodarskog kriminala priveden direktor Koteksa

SPLIT, 12. travnja 2005. (Hina) - Policijska upravasplitsko-dalmatinska izvijestila je danas da je policija privelaistražnom sucu Županijskog suda u Splitu, uz kaznenu prijavu,direktora trgovačkog društva Koteks d.d. R.N. (1949.) iz Splita zbogosnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela gospodarskogkriminala i time svojoj tvrtki nanio štetu od najmanje 26 milijunakuna.
SPLIT, 12. travnja 2005. (Hina) - Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je danas da je policija privela istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, uz kaznenu prijavu, direktora trgovačkog društva Koteks d.d. R.N. (1949.) iz Splita zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela gospodarskog kriminala i time svojoj tvrtki nanio štetu od najmanje 26 milijuna kuna.

Kriminalističkom obradom, kaže se u priopćenju, utvrđeno je da je R.N. u razdoblju od 2000. do 2004. godine raznim trgovačkim društvima iz Splita i Zagreba, bez suglasnosti i odobrenja Nadzornog odbora Koteksa i bez provedenog javnog natječaja, prodao ispod cijene imovinu Koteksa, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Kaznene prijave podnesene su protiv još 11 osoba iz trgovačkih društava i tvrtaka koje su se okoristile na taj način i kupovale imovinu Koteksa ispod cijene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙