FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dojava o bombi- zaustavljeno izaslanstvo SCG u Rimu

PODGORICA, 8. travnja 2005. (Hina) - Izaslanstvo Državne zajedniceSrbije i Crne Gore na čelu s predsjednikom Svetozarom Marovićem, kojeje bilo na pogrebu pape Ivana Pavla Drugog, zadržano je u petakpopodne u rimskoj zračnoj luci zbog anonimne dojave o navodnojeksplozivnoj napravi postavljenoj u zrakoplovu, javili su podgoričkimediji pozivajući se na priopćenje iz predsjednikova ureda.
PODGORICA, 8. travnja 2005. (Hina) - Izaslanstvo Državne zajednice Srbije i Crne Gore na čelu s predsjednikom Svetozarom Marovićem, koje je bilo na pogrebu pape Ivana Pavla Drugog, zadržano je u petak popodne u rimskoj zračnoj luci zbog anonimne dojave o navodnoj eksplozivnoj napravi postavljenoj u zrakoplovu, javili su podgorički mediji pozivajući se na priopćenje iz predsjednikova ureda.

Zrakoplov je bio zaustavljen neposredno prije polijetanja no nakon stručne provjere dobio je dozvolu za let, tako da je izaslanstvo, u kojem su bili i predsjednici Srbije i Crne Gore Boris Tadić i Filip Vujanović i ministar vanjskih poslova Vuk Drašković, stiglo u Srbiju i Crnu Goru, stoji u priopćenju.

Istim zrakoplovom putovali su i nadbiskup beogradski Stanislav Hočevar, mitropolit zagrebačko-ljubljanski Jovan i episkop šabački Lavrentije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙