FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sj.Koreja traži pomoć J. Koreje u borbi protiv ptičje gripe

PJONGJANG, 8. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Sjeverna Koreja od JužneKoreje u petak je zatražila pomoć u borbi protiv ptičje gripe, bolestikoja je tu zemlju prisilila da uništi više od 210.000 pilića na dvjemaperadarskim farmama u glavnome gradu, izvijestio je u petak dužnosnikjužnokorejskog ministarstva za ujedinjenje.
PJONGJANG, 8. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Sjeverna Koreja od Južne Koreje u petak je zatražila pomoć u borbi protiv ptičje gripe, bolesti koja je tu zemlju prisilila da uništi više od 210.000 pilića na dvjema peradarskim farmama u glavnome gradu, izvijestio je u petak dužnosnik južnokorejskog ministarstva za ujedinjenje.

Sjeverna Koreja zatražila je pomoć u opremi i lijekovima, istodobno izrazivši zahvalnost za pomoć što ju je Južna Koreja ponudila nedugo nakon što je Pjongjang izvijestio o ponovnoj pojavi bolesti 27. ožujka.

Predstavnici Južne Koreje sa svojim će se sjevernim susjedima konzultirati o prirodi pomoći, vremenu i načinu isporuke, rekao je glasnogovornik ministarstva za ujedinjenje Kim Hong-jae.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙