FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Muškarac izgorio u požaru stare kamene kuće kod Višnjana

PULA,8. ožujka(Hina) - U požaru koji je u nedjelju navečer izbio ustaroj istarskoj kamenoj kući u selu Anžići, nedaleko od Višnjana,poginuo je za sada neidentificirani muškarac, izvijestila je danasPolicijska uprava istarska.
PULA,8. ožujka(Hina) - U požaru koji je u nedjelju navečer izbio u staroj istarskoj kamenoj kući u selu Anžići, nedaleko od Višnjana, poginuo je za sada neidentificirani muškarac, izvijestila je danas Policijska uprava istarska.

Prema policijskim podacima, požar je buknuo u prizemlju trokatnice, stare više od sto godina, u kojoj nitko nije živio i koja je bila u potpunosti neodržavana.

U požaru je došlo do urušavanja stropnih konstrukcija i krova, a kako u kući nije bilo peći na kruta ili tekuća goriva te kako nije imala ni električne instalacije, u policiji pretpostavljaju da je uzrok požara otvoreni plamen. Naime, na toj su lokaciji pronađeni ostatci sijena, pokrivača i dasaka pa se pretpostavlja da je neidentificirani muškarac kuću koristio kao privremeno sklonište.

Porečkim vatrogascima požar su dojavili susjedi iz sela Anžići u nedjelju u 22,50 sati a požar je ugašen pola sata nakon ponoći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙