FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: policija "pauka" isključila iz prometa

OSIJEK, 30. ožujka 2005. (Hina) - Osječka prometna policija danas je usuradnji s Državnim inspektoratom obavila izvanredni tehnički pregleddvaju vozila "pauka", nakon čega je jedno isključila iz prometa,izvijestio je načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometaosječko-baranjske PU Berislav Horvatić.
OSIJEK, 30. ožujka 2005. (Hina) - Osječka prometna policija danas je u suradnji s Državnim inspektoratom obavila izvanredni tehnički pregled dvaju vozila "pauka", nakon čega je jedno isključila iz prometa, izvijestio je načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa osječko-baranjske PU Berislav Horvatić.

Nakon obavljenog nadzora na jednom "pauku" utvrđen je blaži oblik tehničke neispravnosti, dok su na drugom vozilu utvrđene teže tehničke neispravnosti zbog čega je isključeno iz prometa, a skinute su mu i registracijske pločice.

Nadzorom od strane Državnog inspektorata utvrđeno je nenamjensko korištenje ekstra lakog loživog ulja (EL) za pogon kod oba "pauka".

Protiv tvrtke i odgovorne osobe "Livaja" d.o.o., kao i vozača specijalnih vozila "pauk" Državni inspektorat kao i PU osječko-baranjska podnijet će odgovarajuće prekršajne prijave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙