FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indija: Spriječen pokušaj napada na autobus prema Muzaffarabadu

SRINAGAR , 7. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Pokušaj napada skupinemilitanata na autobus koji je danas prvi put krenuo iz Srinagara usklopu novouspostavljene linije Srinagar-Muzaffarabad spriječile suindijske snage sigurnosti, a nitko od putnika nije ozlijeđen,izvijestili su indijski mediji.
SRINAGAR , 7. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Pokušaj napada skupine militanata na autobus koji je danas prvi put krenuo iz Srinagara u sklopu novouspostavljene linije Srinagar-Muzaffarabad spriječile su indijske snage sigurnosti, a nitko od putnika nije ozlijeđen, izvijestili su indijski mediji.

Četiri indijska tv-programa izvijestila su o pucnjavi i granatiranju na jedan od dvaju autobusa koji su jutros krenuli iz Srinagara, odnosno Muzaffarabada, u sklopu uspostavljanja povijesne autobusne linije.

Predstavnici snaga sigurnosti su izjavili da su napadači onemogućeni u pokušaju da dođu bliže autobusima pa su pucali nasumice. "Nijedna granata, niti metak nije pogodio autobus, svi su putnici dobro", rekao je predstavnik snaga sigurnosti.

Policija pretpostavlja da su napad pokušali počiniti islamistički pobunjenici koji se protive indijsko-pakistanskim nastojanjima da se uspostave dobrosusjedski odnosi.

Autobus je napadnut blizu mjesta Singhpura u Indijskom Kašmiru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙