FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Misa zadušnica za Papu 8. travnja u zagrebačkoj katedrali

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Na dan pokopa pape Ivana Pavla II.,8. travnja u 18 sati, u zagrebačkoj katedrali bit će slavljena misazadušnica, koju će predvoditi apostolski nuncij u Hrvatskoj nadbiskupFrancisco Javier Lozano u zajedništvu s pomoćnim biskupima zagrebačkimJosipom Mrzljakom, Vladom Košićem i Valentinom Pozaićem.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Na dan pokopa pape Ivana Pavla II., 8. travnja u 18 sati, u zagrebačkoj katedrali bit će slavljena misa zadušnica, koju će predvoditi apostolski nuncij u Hrvatskoj nadbiskup Francisco Javier Lozano u zajedništvu s pomoćnim biskupima zagrebačkim Josipom Mrzljakom, Vladom Košićem i Valentinom Pozaićem.

Taj dan ili sutradan diljem Zagrebačke nadbiskupije slavit će se mise zadušnice za Papu u skladu s pozivom koji je okružnicom odredio zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

U studentskom domu "Stjepana Radića" u dvorani kina "Foruma" 7. travnja studenti grada Zagreba slavit će u 20 sati misu zadušnicu za papu Ivana Pavla II. koju će predvoditi pomoćni zagrebački biskup Josip Mrzljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙