FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadušnica za Papu sutra u zagrebačkoj katedrali

ZAGREB, 3. travnja 2005. (Hina) - Misu zadušnicu za papu Ivana PavlaII. predvodit će sutra u 18 sati u zagrebačkoj katedrali zagrebačkinadbiskup kardinal Josip Bozanić u koncelebraciji s apostolskimnuncijem u Republici Hrvatskoj nadbiskupom Javierom Franciscom Lozanomte sa svojim pomoćnim biskupima, svećenicima i redovnicima.
ZAGREB, 3. travnja 2005. (Hina) - Misu zadušnicu za papu Ivana Pavla II. predvodit će sutra u 18 sati u zagrebačkoj katedrali zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić u koncelebraciji s apostolskim nuncijem u Republici Hrvatskoj nadbiskupom Javierom Franciscom Lozanom te sa svojim pomoćnim biskupima, svećenicima i redovnicima.

Misi će nazočiti, kako je danas javila Ika, najviši predstavnici državnih vlasti i predstavnici diplomatskoga zbora, predstavnici drugih kršćanskih Crkava i vjerskih zajednica, a očekuje se i brojno sudjelovanje vjernika grada Zagreba i Zagrebačke nadbiskupije.

Nakon toga kardinal Bozanić otputovat će u Rim gdje će sudjelovati u pogrebnim obredima za Ivana Pavla II., u radu Kardinalskoga zbora i zatim u konklavi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙