FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podravka potpisala Sporazum s Hrvatskom udrugom hotelijera

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga hotelijera (HUH) iprehrambena industrija Podravka potpisali su danas u KoprivniciSporazum o dugoročnoj poslovnoj suradnji kojim je predviđen, osimklasične suradnje, zajednički rad na poboljšanju i kreiranjugastronomske ponude u turizmu, objavili su iz Podravke.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga hotelijera (HUH) i prehrambena industrija Podravka potpisali su danas u Koprivnici Sporazum o dugoročnoj poslovnoj suradnji kojim je predviđen, osim klasične suradnje, zajednički rad na poboljšanju i kreiranju gastronomske ponude u turizmu, objavili su iz Podravke.

Iz Podravke podsjećaju da se značajan dio njihove prodaje u Hrvatskoj ostvaruje kroz turistički sektor, a više od polovice tog prometa realizira kroz izravnu suradnju s hotelsko-turističkim tvrtkama. Ostatak prometa realizira se kroz maloprodajnu mrežu.

HUH je samostalna stručna poslovna organizacija koja promiče, usklađuje i zastupa zajedničke interese hotelijera i restoratera. U članstvu trenutačno okuplja 190 članova koji već na određen način posluju s Podravkom, no ovim će se Sporazumom, kako se navodi u priopćenju, ta suradnja još produbiti.

Sporazum su potpisali predsjednik Izvršnog odbora Hrvatske udruge hotelijera Franco Palma i predsjednik Podravkine Uprave Darko Marinac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙