FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvojica traženih terorista ubijeni u Saudijskoj Arabiji

RIJAD, 5. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Saudijske sigurnosne snageubile su u borbama u sjevernom gradu Al-Rasu dvojicu militantnihodmetnika, ubrajanih među najtraženije teroriste u toj zemlji,objavila je u utorak televizijska postaja Al Arabia.
RIJAD, 5. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Saudijske sigurnosne snage ubile su u borbama u sjevernom gradu Al-Rasu dvojicu militantnih odmetnika, ubrajanih među najtraženije teroriste u toj zemlji, objavila je u utorak televizijska postaja Al Arabia.

Ubijeni saudijac Homoud al-Oteibi i marokanac Abdulkarim al-Mejjati sumnjiče se da su osmislili samoubilačke bombaške napade u Casablanci 2003., a povezuju se i s prošlogodišnjom eksplozijom vlaka u Madridu.

Obojica su na popisu 26 najtraženijih militanata, koje saudijska vlada traži od bombaških napada u Rijadu prije gotovo dvije godine i zbog povezanosti s Al Qaedom.

Izvješće još nije službeno potvrđeno. Saudijski ministar vanjskih poslova rekao je u ponedjeljak da su sigurnosne snage ubile sedam militanata u sukobima u gradu Al-Rasu oko 300 kilometara udaljenom od Rijada. Sukobi su izbili u nedjelju i nastavljeni su u ponedjeljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙