FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada RH: priopćenje o danima žalosti

ZAGREB, 3. travnja 2005. (Hina) - Vlada Republike Hrvatske donijela jeodluku da se povodom smrti Svetog Oca Ivana Pavla II. dani 4. i 5.travnja 2005., kao i dan Njegovog pokopa proglašavaju danima žalosti uRepublici Hrvatskoj, priopćilo je vladin Ured za odnose s javnošću.
ZAGREB, 3. travnja 2005. (Hina) - Vlada Republike Hrvatske donijela je odluku da se povodom smrti Svetog Oca Ivana Pavla II. dani 4. i 5. travnja 2005., kao i dan Njegovog pokopa proglašavaju danima žalosti u Republici Hrvatskoj, priopćilo je vladin Ured za odnose s javnošću.

Dani žalosti obilježit će se obveznim isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola stijega na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba ili u kojima je sjedište ili djelatnost obavljaju samostalnim radom fizičke osobe. U dane žalosti ne mogu se održavati kulturne, zabavne i športske priredbe, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙