FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jak vjetar usporava promet na autocesti Split-Zagreb

ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Jak vjetar usporava promet nadionicama autoceste A1 Split-Zagreb, od južnog portala tunela sv. Rokdo viadukta Božići, pa je ograničena brzina na 80 kilometara na sat,izvijestio je Hrvatski autoklub (Hak).
ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Jak vjetar usporava promet na dionicama autoceste A1 Split-Zagreb, od južnog portala tunela sv. Rok do viadukta Božići, pa je ograničena brzina na 80 kilometara na sat, izvijestio je Hrvatski autoklub (Hak).

Promet je slabe do srednje gustoće na većini cesta i vozi se bez većih zastoja, napominje se i dodaje kako je pojačan izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovu i ulaz na Macelju. Izlaz osobnih vozila je pojačan na Bregani, a ulaz povremeno na prijelazima u Istri i Posavini.

Hak procjenjuje da će se sutra prometovati uglavnom po suhim kolnicima, bez duljih zastoja, osim na dijelovima na kojima su radovi, kao primjerice na zagrebačkoj i splitskoj obilaznici.

Na graničnim prijelazima ne očekuju se dulja čekanja, ali moguć je pojačan promet teretnih vozila na prijelazu Bajakovo, izvijestio je Hak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙