FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste mjestimice mokre u Gorskom kotaru i Istri

ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - Ceste su mjestimice mokre u Gorskomkotaru i Istri, promet je slabe do srednje gustoće i teče bez zastoja,osim dionicama gdje su u tijeku radovi, izvijestio je jutros Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - Ceste su mjestimice mokre u Gorskom kotaru i Istri, promet je slabe do srednje gustoće i teče bez zastoja, osim dionicama gdje su u tijeku radovi, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova zatvoren je dio preticajnog traka obilaznice Zagreba na kraku čvora Lučko koji vodi za Ljubljanu i Maribor, također zbog radova na 17. km, dionica Bregana-Lučko, zatvoren je južni trak.

Državna cesta D-54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorena je zbog rekonstrukcije za sav promet.

Početak radova razminiranja i tehničkog izvida na autocesti A3 od Novske do Nove Gradiške, odgođen je za srijedu, 30. ožujka 2005.

U nedjelju, 20. ožujka od 7 do 17 sati zbog održavanja automobilističkih utrka privremeno će se zatvoriti dijelovi županijske ceste ŽC 6142 (Solin/D8/-Mravince-Tugare-Gata-Blato na Cetini/D62/) i ŽC 6165 (Gata/ŽC6142/-Omiš/D8/), tkz. Krak "Naklice". Obilazni pravac je Tugare-Gata-Zakučac-Omiš i obratno.

Do 2. travnja, svake noći u vremenu od 22 do 6 h, u tunelu Učka će se postavljati svjetlosna signalizacija. Za to će vrijeme promet kroz tunel, u dužini od 500 m, biti reguliran semaforima.

Na autocesti A7, dionici Jušići-Jurdani, zbog radova, brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Na dionici D1, GP Macelj-Krapina-Zagreb, izvode se radovi na izgradnji buduće autoceste Krapina-Macelj. Promet će se, mjestimično i povremeno, preusmjeravati ili zaustavljati na- nekoliko minuta, pa molimo vozače za strpljenje i oprez.

Na GP Bajakovo je pojačan izlaz, a na Maclju ulaz teretnih vozila. Ostalim prijelazima promet teče bez zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙