FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u Gorskom kotaru ponegdje mokro i maglovito

ZAGREB, 19. ožujka 2005. (Hina) - Ceste su mjestimično mokre u Gorskomkotaru, gdje i magla, na nekim dionicama, smanjuje vidljivost,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 19. ožujka 2005. (Hina) - Ceste su mjestimično mokre u Gorskom kotaru, gdje i magla, na nekim dionicama, smanjuje vidljivost, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na većini prometnica vozi se bez zastoja.

Zbog radova je zatvoren dio preticajnog traka obilaznice Zagreba na kraku čvora Lučko, koji vodi za Ljubljanu i Maribor. Također zbog radova na 17. km dionice Bregana-Lučko, zatvoren je južni trak, a brzina ograničena na 40 km/h.

Državna cesta D-54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorena je zbog rekonstrukcije za sav promet.

Na autocesti A7, dionici Jurdani-Jušići, zbog radova, brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Dana 20. ožujka od 7 do 17 sati zbog održavanja automobilističkih utrka privremeno će se zatvoriti dijelovi županijske ceste ŽC 6142 (Solin/D8/-Mravince-Tugare-Gata-Blato na Cetini/D62/) i ŽC 6165 (Gata/ŽC6142/-Omiš/D8/), tkz. krak "Naklice". Obilazni pravac je Tugare-Gata-Zakučac-Omiš i obratno.

Do 2. travnja, svake noći u vremenu od 22 do 6 sati u tunelu Učka će se postavljati svjetlosna signalizacija. Za to će vrijeme promet kroz tunel, u dužini od 500 m, biti reguliran semaforima.

Na GP Bajakovo je pojačan izlaz teretnih vozila. Na GP-ima Bregana i Macelj, povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila u zemlju. Ostalim prijelazima promet teče bez zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙