FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio izaslanstvo grada Rovinja i Eurosportfestivala

ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je izaslanstvo grada Rovinja i 17. Eurosportfestivala, koji ćese održati u Rovinju od 17. do 21. lipnja 2009. gdje se očekujedolazak oko 6000 sudionika u 23 sportske discipline, priopćeno jedanas iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je izaslanstvo grada Rovinja i 17. Eurosportfestivala, koji će se održati u Rovinju od 17. do 21. lipnja 2009. gdje se očekuje dolazak oko 6000 sudionika u 23 sportske discipline, priopćeno je danas iz Ureda Predsjednika.

"Bit će to", kako su naglasili u izaslanstvu, "najava Rovinja kao atraktivne mediteranske destinacije, ali i promocija hrvatskog turizma".

Naglasili su također kako je kandidatura grada Rovinja izborena u konkurenciji, među ostalim i Hamburga, Tel Aviva, Nice i Praga.

Izaslanstvo je predsjednika Mesića zamolilo i da bude nazočan 2. Seminaru kineziologa sportske rekreacije Hrvatske koji će se održati u Rovinju od 17. do 20. rujna ove godine pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora. Predsjednik Mesić je istaknuo važnost ovakvog sportskog događanja kako za same sudionike sportaše, tako i za promociju Rovinja i Hrvatske, ističe se u priopćenju.

U izaslanstvu su bili Giovanni Sponza, gradonačelnik Rovinja, Davorin Flegko, predsjednik Gradskog vijeća Rovinja, dr. Vladimir Findak, predsjednik Hrvatskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve", dr. Mirko Relac, savjetnik Hrvatskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" te Slavko Dedi, član UO Hrvatskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve", stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙