FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NHS nastavlja prosvjed i blokadu prometnica u općini Dežanovac

ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Nezavisni hrvatski seljaci (NHS)nastavit će do daljnjega prosvjed i potpunu blokadu prometnica uopćini Dežanovac, izvjestili su jutros iz te udruge.
ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Nezavisni hrvatski seljaci (NHS) nastavit će do daljnjega prosvjed i potpunu blokadu prometnica u općini Dežanovac, izvjestili su jutros iz te udruge.

U priopćenju te udruge navodi se kako nakon kratkog prekida potpune blokade koju je obećanjem o sastanku Općinskog vijeća ishodio načelnik Damir Valečić sve manje vjeruju u mogućnost dogovora.

Ističu kako su "zgroženi količinom laži koju plasiraju HSS-ov načelnik Damir Valečić i HSS-ov župan Damir Bajs, tvrdeći da zemlje na području općine Dežanovac ima dovoljno i da seljaci za nju nisu zainteresirani".

"Ispada da je 30-tak traktora na prosvjedu više folklorna manifestacija nego dokaz zainteresiranosti seljaka za zemljom", stoji u priopćenju NHS-a.

Stoga NHS traže da župan Bajs ispuni dano obećanje da se danas u 14 sati održi sastanak s ministrom poljoprivrede Petrom Čobankovićem koji je "navodno" Župan dogovorio s ministrom.

Župan Bajs, tvrde u NHS-u, "očito je lagao" budući da je ministar u posjeti Bavarskoj, što svjedoči, navodi se u priopćenju, da "HSS-ova regionalna vrhuška ne preza ni od čega da bi zaštitila svoje umjetno stvorene feudalce".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙