FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: predstavljena lista Dubravka Delića

KARLOVAC, 31. ožujka 2005. (Hina) - Nositelj Nezavisne liste za gradKarlovac Dubravko Delić i druga na listi Jasna Plevnik predstavili sudanas na tiskovnoj konferenciji u Karlovcu program svoje "nezavisnegrađanske opcije koja za cilj ima interese grada i građana, a neinterese stranačkih središnjica".
KARLOVAC, 31. ožujka 2005. (Hina) - Nositelj Nezavisne liste za grad Karlovac Dubravko Delić i druga na listi Jasna Plevnik predstavili su danas na tiskovnoj konferenciji u Karlovcu program svoje "nezavisne građanske opcije koja za cilj ima interese grada i građana, a ne interese stranačkih središnjica".

Izabrani predstavnici u gradskoj vlasti s Nezavisne liste Dubravka Delića bit će otvoreni i drugim strankama i civilnim udrugama, ali će ovih dana svi članovi s liste potpisati izjavu o neprelasku u bilo koju stranku za trajanja mandata.

Jasna Plevnik, kao zaposlenica HGK i potpredsjednica Geoekonomskog foruma, namjerava pokrenuti razvoj Karlovca s "trgovinskog na proizvodni razvojni koncept".

Stoga je kao savjetnika Liste za ekonomska pitanja predstavila Joachima Knospea, stručnjaka za restrukturiranje posrnulih tvrtaka dokazanog diljem svijeta, a koji je posljednje 4,5 godine glavni menadžer tvrtke Alstom Hrvatska. Taj je karlovački pogon, kao dio svjetske korporacije Alstom, od posrnulog ABB-a, uz Knospeovo vodstvo, postao profitabilnom tvrtkom, rekla je.

Knospe je rekao da je odlučio podržati Nezavisnu listu Dubravka Delića bez političkih ambicija, budući da ni nema hrvatsko državljanstvo. Dodao je da mu je cilj privući značajne "green field" investicije u Karlovac.

Plevnik i Delić su aktualni vijećnici Županijske skupštine i to Delić kao nezavisni vijećnik na listi HSS-a, a Plevnik kao nezavisna vijećnica na listi SDP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙