FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sjednica tzv. vlade rsk održana u tajnosti - list

SUBOTICA, 3. ožujka 2005. (Hina) - Takozvana "vlada republike srpskekrajine" u srijedu je u velikoj tajnosti održala u Novom Sadukonstitutivnu sjednicu u progonstvu, prenosi u četvrtak novosadski"Građanski list"
SUBOTICA, 3. ožujka 2005. (Hina) - Takozvana "vlada republike srpske krajine" u srijedu je u velikoj tajnosti održala u Novom Sadu konstitutivnu sjednicu u progonstvu, prenosi u četvrtak novosadski "Građanski list"

"Jučerašnji sastanak pokušao se sakriti od očiju javnosti zbog toga što je formiranje organa vlasti rsk naišlo ne oštre reakcije domaćih i hrvatskih političara, pa su samoproklamirani dužnosnici odlučili sačekati da se prašina malo slegne", navodi se u "Građanskom".

List prenosi da je za sastanak vladao velik interes domaćih i hrvatskih novinara, no nitko od njih nije mogao dobiti informaciju o mjestu održavanja susreta "premijera i šest članova vlade rsk".

GL-u je potvrđeno da nikakvih priopćenja niti izjava neće biti do subote kada će u Beogradu biti održana konferencija za novinare.

Uz izjave srbijanskih dužnosnika koji su osudili održavanje "obnoviteljske skupštine rsk" list je prenio i priopćenje Zajednice Srba iz Hrvatske i BiH u kojemu se navodi kako takve inicijative "otežavaju položaj Srba u Hrvatskoj i sprečavaju proces zaštite njihovih imovinskih i drugih prava".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙