FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klarić optužuje zastupnike HSU-a da ne govore o problemima umirovljenika

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Akcije socijaldemokrataHrvatske (ASH) Zlatko Klarić izjavio je danas novinarima ispredsjedišta Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) u Frankopanskoj ulici dazastupnici HSU-a zbog "političke trgovine" s HDZ-om kroz 17 mjeseci uHrvatskom saboru nisu progovorili o problemima umirovljenika.
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Akcije socijaldemokrata Hrvatske (ASH) Zlatko Klarić izjavio je danas novinarima ispred sjedišta Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) u Frankopanskoj ulici da zastupnici HSU-a zbog "političke trgovine" s HDZ-om kroz 17 mjeseci u Hrvatskom saboru nisu progovorili o problemima umirovljenika.

"Zastupnici HSU-a su se prodali i ne koriste saborski mikrofon kao sredstvo borbe, pa sam predsjedniku stranke Vladimiru Jordanu i trojici zastupnika donio četiri jaja, jer su ona najbolja za glasnice", rekao je Klarić.

ASH je pozvao i diplomatski zbor u Hrvatskoj da izvrši pritisak na Vladu kako bi vratila dug umirovljenicima, rekao je Klarić te podsjetio na nedavni prosvjed umirovljenika u organizaciji ASH-a na Trgu bana Jelačića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙