FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brodomerkur: neto dobit 2,5 milijuna kuna

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka koja se bavi trgovinom iuslugama Brodomerkur iz Splita u prošloj je godini ostvarila 2,5milijuna kuna neto dobiti, što je smanjenje dobiti u odnosu na godinuranije kada je iznosila 11,2 milijuna kuna, stoji u financijskomizvješću tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka koja se bavi trgovinom i uslugama Brodomerkur iz Splita u prošloj je godini ostvarila 2,5 milijuna kuna neto dobiti, što je smanjenje dobiti u odnosu na godinu ranije kada je iznosila 11,2 milijuna kuna, stoji u financijskom izvješću tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.

Ostvarena dobit, kako se navodi u pojašnjenju poslovnih rezultata, 15 posto je ispod plana.

Ukupni su prihodi Brodomerkura u prošloj godini iznosili 1,45 milijardi kuna i bili su 14,2 posto niži nego u godini ranije, a smanjeni su i ukupni rashodi, za 13,6 posto, na 1,44 milijarde kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji u spomenutom su razdoblju ostvareni u iznosu od 1,37 milijardi kuna, što je pad od 14,6 posto, a smanjeni su i prihodi od prodaje u inozemstvu sa 51,1 milijun kuna u 2003. godini, na 40,7 milijuna kuna u prošloj godini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙