FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mama čije je djete palo u McDonald'su postigla nagodbu s tim lancem

SINGAPUR-McDonald'sMama čije je djete palo u McDonald'su postigla nagodbu s tim lancemSINGAPUR, 31. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Majka dječaka koji imapoteškoća u razvoju i tužila je McDonald's zbog njegova pada sa stolcau singapurskome restoranu, postigla je s tim lancem izvansudskunagodbu, objavile su u četvrtak singapurske novine.
SINGAPUR, 31. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Majka dječaka koji ima poteškoća u razvoju i tužila je McDonald's zbog njegova pada sa stolca u singapurskome restoranu, postigla je s tim lancem izvansudsku nagodbu, objavile su u četvrtak singapurske novine.

Majka i lanac restorana brze prehrane postigli su dogovor nakon dva sata pregovaranja, piše Strait Times.

"Obje su strane potpisale izvansudsku nagodbu, a uvjeti su povjerljivi", rekla je. Njezino ime nije objavljeno jer se tako štiti sinov identitet.

Majka je isprva od McDonald'sa tražila a odštetu za medicinske troškove i psihološku traumu koju je ona proživjela 21. listopada 2001. kada je njezin tada 11-mjesečni sin navodno pao s dječjega stolca i doživio krvarenje u mozgu, objavio je The Straits Times.

Na saslušanju koje je počelo u srijedu, 36-godišnja majka rekla je da stolac nije imao sigurnosni pojas te da je dijete palo unatrag i udarilo glavom o tlo.

Žena tvrdi da je dječak odonda nespretan i sklon ozljeđivanju. Liječnici su mu dijagnosticirali usporen razvoj govora, a sporije mu se razvija i fina motorika, kaže se u novinskome članku.

"Sigurnost naših gostiju i zaposlenika uvijek je McDonald'sov prioritet", rekao je Kenneth Chan, glavni direktor. "Nakon što smo obaviješteni, poduzeli smo temeljitu istragu".

Majka, koja ima još dvojicu sinova, kaže da je početkom 2002. McDonald'su postavila pitanje sigurnosti stolaca, a da joj je odgovoreno protupitanjem je li se incident uopće ondje dogodio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙