FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nijemac Held više nije izbornik Tajlanda

BANGKOK, 1. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Njemački trener 62-godišnjiSiegfried Held više nije izbornik nogometne reprezentacije Tajlanda.Otkaz je dobio nakon što se Tajland nije uspio plasirati u završnicuTiger kupa (prvenstvo ASEAN-a), koja je odigrana prošlog mjeseca.
BANGKOK, 1. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Njemački trener 62-godišnji Siegfried Held više nije izbornik nogometne reprezentacije Tajlanda. Otkaz je dobio nakon što se Tajland nije uspio plasirati u završnicu Tiger kupa (prvenstvo ASEAN-a), koja je odigrana prošlog mjeseca.

Tajland je osvojio Tiger kup 2002., ali je u prošlom izdanju, koje je održano krajem 2004. i početkom 2005., bio tek treći u svojoj skupini, te nije uspio izboriti polufinale. Pobjednik Tiger kupa je Singapur, koji je u obje finalne utakmice svladao Indoneziju. U Tiger kupu se natječe deset reprezentacija - Indonezija, Singapur, Vijetnam, Laos, Kambodža,

Mijanmar, Malezija, Tajland, Filipini i Istočni Timor.

Held je bio na kormilu Tajlanda od rujna prošle godine. Naslijedit će ga Charnwit Polcheewin, koje je peti izbornik Tajlanda u posljednjih 16 mjeseci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙