FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: 67 stanova iz POS-a - najskuplji u Hrvatskoj

DUBROVNIK, 18. ožujka 2005. (Hina) - Iz Programa društveno poticanjestanogradnje 67 dubrovačkih obitelji dobit će mogućnost kupnje stanakoji će biti izgrađeni u Mokošici po cijeni od 910 eura za četvornimetar što je najskuplji POS-ov 'kvadrat' u Hrvatskoj.
DUBROVNIK, 18. ožujka 2005. (Hina) - Iz Programa društveno poticanje stanogradnje 67 dubrovačkih obitelji dobit će mogućnost kupnje stana koji će biti izgrađeni u Mokošici po cijeni od 910 eura za četvorni metar što je najskuplji POS-ov 'kvadrat' u Hrvatskoj.

Kako je danas na konferenciji za novinare rekao zamjenik gradonačelnice Dubrovnika Antun Kisić na natječaj je prispjelo 285 molba od kojih je 279 uvršteno na listu, jer su ispunili uvjete, među kojima je i sudjelovanje u Domovinskom ratu i postotak invalidnosti.

Na popisu s 279 obitelji, objavljenu na internetskim stranicama grada Dubrovnika, nalazi se 54 branitelja i 16 invalida Domovinskog rata.

Nakon isteka žalbenog roka od osam dana Gradsko će poglavarstvo donijeti odluku o potpisivanju ugovora s Agencijom za promet nekretninama i Splitskom bankom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙