FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pokušaj samoubojstva izraelskog veleposlanika u Etiopiji

ADIS ABEBA , 30. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Veleposlanik Izraela uEtiopiji pronađen je teško ranjen u srijedu u svojoj hotelskoj sobi uAdis Abebi, nakon što si je pucao u glavu, naveo je jedan neimenovanidiplomatski izvor blizak istrazi.
ADIS ABEBA , 30. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Veleposlanik Izraela u Etiopiji pronađen je teško ranjen u srijedu u svojoj hotelskoj sobi u Adis Abebi, nakon što si je pucao u glavu, naveo je jedan neimenovani diplomatski izvor blizak istrazi.

Veleposlanik Doron Grossman je "ispalio jedan metak u glavu u svojoj sobi u hotelu Hilton gdje je živio", dodao je taj izvor.

Etiopske vlasti i veleposlanstvo Izraela nisu iznijele niti jedan razlog koji bi mogao objasniti taj pokušaj samoubojstva.

Grossman (48) je trebao ovog tjedna napustiti Etiopiju gdje je proveo 3 godine i otići u izraelsko veleposlanstvo u Južnoafričku Republiku.

Izraelsko ministarstvo vanjskih poslova je također isključilo mogućnost terorističkog napada, ali je preciziralo da okolnosti incidenta još nisu poznate.

Veleposlanik, koji se nalazi u "kritičnom" stanju, prema priopćenju ministarstva vanjskih poslova, bit će evakuiran u Izrael čim to bude moguće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙