FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: Naletio na maloljetne pješake i pobjegao

ZAGREB, 27. ožujka 2005. (Hina) - Petnaestogodišnji dječak teško jeozlijeđen, a dvoje maloljetnika lakše kad je sinoć prije ponoći naskupinu maloljetnih pješaka u mjestu Vidovcu automobilom naletionepoznati vozač koji je nakon nesreće pobjegao, doznaje se danas odvaraždinske policije.
ZAGREB, 27. ožujka 2005. (Hina) - Petnaestogodišnji dječak teško je ozlijeđen, a dvoje maloljetnika lakše kad je sinoć prije ponoći na skupinu maloljetnih pješaka u mjestu Vidovcu automobilom naletio nepoznati vozač koji je nakon nesreće pobjegao, doznaje se danas od varaždinske policije.

Teško ozlijeđeni dječak iz Domitrovca pokraj Varaždina odmah je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, a rano jutros prebačen je u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb u kojoj se od dežurnog liječnika doznaje da je dječak u komi i u životnoj opasnosti. Zadobio je teške ozljede glave i prijelom noge koju će danas operirati.

Nepoznati vozač za kojim se traga naletio je na skupinu maloljetnika koja je sinoć oko 23,30 sati u Ulici Stjepana Radića pješačila rubom ceste.

Policija za sada ne zna o kakvu je vozilu riječ, pa moli građane koji raspolažu bilo kakvim podatcima o nesreći da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu 92.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙