FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: Otkriveno 5 mrtvih tijela, 5 ozlijeđenih u napadu

su dužnosnici bolnice u mjestu Kut,a u napadu automobilom bombom u istome području ozlijeđena su četiricivila i jedan irački policajac, izvijestila je policija.
KUT (Irak) , 27. veljače 2005. (Hina/AFP) - U iračkom mjestu Sueiri, 50 km južno od Bagdada u subotu je pronađeno pet mrtvih tijela u odorama iračke vojske, izvijestili su dužnosnici bolnice u mjestu Kut, a u napadu automobilom bombom u istome području ozlijeđena su četiri civila i jedan irački policajac, izvijestila je policija.

"Pronađeno je pet mrtvih tijela bez ikakvih dokumenata. Svi su umrli od posljedica gušenja", rekao je dežurni doktor u bolnici u mjestu Kut u koju su prebačeni posmrtni ostaci ubijenih.

U bolnicu Musaieb, 15 km južno od Sueire dovezeno je pet osoba ozlijeđenih u eksploziji automobila bombe. Dežurni liječnik novinarima je kazao kako nitko od dovezenih pacijenata nije teže

ozlijeđen. Policija je izvijestila kako je automobil bomba bio parkiran u blizini taksi-postaje te da se u njemu u trenutku eksplozije nije nitko nalazio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙