FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U sinoćnjoj eksploziji u Bejrutu dvoje mrtvih, osam ranjenih

BEJRUT, 27. ožujka 2005. (Hina/dpa) - U eksploziji autobombe što sedogodila u subotu navečer u industrijskom predgrađu Beiruta, poginulesu dvije osobe, a ranjeno je najmanje osam, objavili su lokalnimediji.
BEJRUT, 27. ožujka 2005. (Hina/dpa) - U eksploziji autobombe što se dogodila u subotu navečer u industrijskom predgrađu Beiruta, poginule su dvije osobe, a ranjeno je najmanje osam, objavili su lokalni mediji.

Automobil marke Buick eksplodirao je u četvrti Dikwanah u kršćanskom istočnom dijelu grada, objavila je policija.

"Bomba s tridesetak trideset kilograma TNT-a bila je postavljena pod auto parkiran u blizini tiskare i stolarije (...) u industrijskoj zoni Dikwanaha", kaže se u policijskome priopćenju.

Neposredno nakon eksplozije vjerovalo se da je ranjeno pet osoba, a da poginulih nema.

Libanonski Crveni križ objavio je da je ranjeno osmero, među njima i dvoje indijskih državljana i jedna osoba iz Šri Lanke.

Libanonska državna agencija ANI objavila je na temelju podataka iz sigurnosnih služba, da je dvoje ljudi poginulo.

Proteklog su tjedna dvije eksplozije pogodile poslovne zone kršćanskog, protusirijskog dijela Beiruta, pri čemu je poginulo troje, a ranjeno 16 ljudi.

Atentat na bivšeg premijera Rafika al-Haririja 14. veljače gurnuo je Libanon u najveću političku krizu od svršetka građanskog rata 1975.-1990. godine.

Libanonska oporba za atentat na Haririja optužuje susjednu Siriju, koja niječe upletenost u taj događaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙