FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Libanon: Povlačenje će početi nakon sirijsko-libanonskog sastanka u ponedjeljak

BEJRUT, 6. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Libanonski ministar obrane uostavci Abdel Rahim Murad u nedjelju je izvijestio da će sirijskopovlačenje prema dolini Beka početi nakon sirijsko-libijsko summitakoji će se održati u ponedjeljak u Damasku.
BEJRUT, 6. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Libanonski ministar obrane u ostavci Abdel Rahim Murad u nedjelju je izvijestio da će sirijsko povlačenje prema dolini Beka početi nakon sirijsko-libijsko summita koji će se održati u ponedjeljak u Damasku.

"Povlačenje prema Beki počet će nakon sastanka Vrhovnog sirijsko-libanonskog vijeća koje će se održati u ponedjeljak u Damasku", rekao je Murad novinarima nakon sastanka proširenog Vijeća u sjedištu Hezbollaha koje se nalazi u predgrađu Bejruta.

Vrhovno sirijsko-libanonsko vijeće čine premijeri dviju zemalja, te ministri vanjskih poslova i obrane, a supredsjedatelji su mu predsjednici Libanona i Sirije Emile Lahud i Bašar Al-Assad. Lahud i El-Assad sastat će se u ponedjelak u Damasku gdje će razgovarati o modalitetima sirijskog povlačenja iz Libanona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙