FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jedrenje: Marin Mišura četvrti na Mallorci

MALLORCA/ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličar MarinMišura osvojuio je četvrto mjesto u klasi "finn" na Kupu princezeSofije u španjolskoj Palma de Mallorci.
MALLORCA/ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličar Marin Mišura osvojuio je četvrto mjesto u klasi "finn" na Kupu princeze Sofije u španjolskoj Palma de Mallorci.

Splićanin Mišura je nakon pet dana jedrenja i otkazivanja zadnjih regata u petak zbog nedostatka vjetra sačuvao četvrtu poziciju među 42 ponajbolja kormilara u ovoj olimpijskoj klasi. Zapravo je Mišuri više odgovaralo da se jedrilo jer je nakon nesigurnog početka (7., 11., 12. mjesto) kako je natjecanje odmicalo postajao sve bolji (treći, dvaput četvrti, peti).

Prvo mjesto uvjerljivo je pripalo Grku Emiliosu Papathanasiou sa 13 negativnih bodova, drugi je Slovenac Gašper Vinčec (23), a treći Danac Jonas Hoegh Christensen (34), koji je imao tri negativna boda manje od Mišure.

Iza Mišure, nasljednika Karka Kureta u "finnu", ostali su favoriti Šveđanin Daniel Birgmark (46) i Španjolac Rafael Trujillo (55).

Mišura je lani na Kupu princeze Sofije bio senzacionalan drugi, najavivši veliku karijeru, koja bi trebala doživjeti vrhunac na OI u Pekingu 2008. Ove godine Marina čeka i Svjetsko prvenstvo u Moskvi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙