FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Meksički ubojice neprijatelje razgrađivali u kiselini

TIJUANA, 25. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Meksička policija priopćilaje da je uhitila četvoricu plaćenih ubojica narko-kartela koji suuklanjali sve ostatke svojih žrtava tako što su ih razgrađivali ukadama punim kiseline.
TIJUANA, 25. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Meksička policija priopćila je da je uhitila četvoricu plaćenih ubojica narko-kartela koji su uklanjali sve ostatke svojih žrtava tako što su ih razgrađivali u kadama punim kiseline.

Prema riječima policije, uhićeni su priznali da su počinili najmanje 15 ubojstava za kartel Arellana Felixa, a trupla nekih žrtava potpuno su razgradili u kiselini.

Policija je u premetačini skladišta u Tijuani pronašla metalne kade s koncentratom kiseline, 4,5 tona marihuane i 11 jurišnih pušaka sa streljivom.

"Klorovodična kiselina rastapa ljudsko tijelo praktički trenutačno, za samo nekoliko minuta. Nema nikakvih ostataka", rekao je glasnogovornik meksičke savezne policije Abraham Sarabia.

Ta visokokorozivna kiselina lako je dostupna u Meksiku i Sjedinjenim Državama, jer se koristi u mnogo uobičajenih situacija, poput staklorezačkih poslova i reguliranja kemijskog balansa u bazenima za kupanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙