FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Snijeg pada u istočnoj Slavoniji

ZAGREB, 8. ožujka 2005. (Hina) - Slab snijeg pada u istočnoj Slavonijina području graničnog prijelaza Bajakovo, ali za sada ne utječe naodvijanje prometa, u Gorskom kotaru na manje prometnim cestama još imamjestimice ugaženog snijega dok su u unutrašnjosti Hrvatske na većinicesta kolnici vlažni, izvijestio je u 7 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 8. ožujka 2005. (Hina) - Slab snijeg pada u istočnoj Slavoniji na području graničnog prijelaza Bajakovo, ali za sada ne utječe na odvijanje prometa, u Gorskom kotaru na manje prometnim cestama još ima mjestimice ugaženog snijega dok su u unutrašnjosti Hrvatske na većini cesta kolnici vlažni, izvijestio je u 7 sati Hrvatski auto-klub.

U Dubrovniku most dr. Franje Tuđmana i dalje je zatvoren za promet svih kategorija vozila.

Uz slab do srednji intenzitet prometa, sve ostale ceste u zemlji su otvorene i prohodne za sva vozila, osim za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom, za koje je i dalje zabrana vožnje državnim cestama: D42 Saborsko-Selište, D32 Drežnica-Jezerane, D25 Korenica-Gospić-Karlobag i D52 Špilnik-Vrhovine-Borje te županijskom cestom Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak.

Državna cesta D506 Dobroselo-Mazin otvorena je samo za promet osobnih vozila uz obaveznu zimsku opremu.

Povremeno je pojačan promet teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj, izlazu iz Hrvatske, dok na većini ostalih graničnih prijelaza sva vozila prometuju bez duljih čekanja .

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres ne prevozi autobuse i teretna vozila iznad 3,5 tone , koja se mogu uputiti na Krk i ukrcati na trajekt Valbiska-Merag.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙