FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Germanwings: letovi iz Berlina prema Zagrebu i Splitu

ZAGREB/BERLIN, 11. ožujka 2005. (Hina) - Njemački niskotarifni zračniprijevoznik Germanwings počet će 5. lipnja s letovima iz Berlina uHrvatsku, čime Berlin, uz Koeln i Stuttgart, postaje treće odredište uNjemačkoj s kojim će Hrvatska biti povezana redovnim linijama tekompanije.
ZAGREB/BERLIN, 11. ožujka 2005. (Hina) - Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Germanwings počet će 5. lipnja s letovima iz Berlina u Hrvatsku, čime Berlin, uz Koeln i Stuttgart, postaje treće odredište u Njemačkoj s kojim će Hrvatska biti povezana redovnim linijama te kompanije.

To je i prva direktna linija koja spaja Berlin i Hrvatsku, a letovi će se odvijati nekoliko puta tjedno na ruti prema Zagrebu, ali i prema Splitu, priopćeno je danas iz te tvrtke.

Najavili su i liniju iz Koelna prema Dubrovniku u razdoblju ljetnog reda letenja, od 27. ožujka do 29. listopada ove godine.

Iz tvrtke ističu da su ih odlični rezultati ostvareni lani na liniji Koeln - Split, kada je popunjenost aviona bila je gotovo sto postotna, navela na uvođenje Dubrovnika u red letenja.

Karte za linije Berlin-Zagreb-Berlin i Berlin-Split-Berlin moći će se uskoro rezervirati preko njihovih Internet stranica, iz tvrtke poručuju da će 10 do 15 posto karata biti po vrlo popularnim cijenama.

Nepromijenjene ostaju linije Zagreb-Koeln i Zagreb-Stuttgart. Letovi prema Stuttgartu odvijaju se tri puta tjedno, a četiri puta tjedno između Zagreba i Koelna.

Germanwings je u stopostotnom vlasništvu grupe Eurowings Luftverkehrs u kojoj 49 posto udjela drži njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa.

(Hina) xnz/xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙