FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Strateški partner sinjskog Autoprijevoza makarski Promet

SINJ, 23. ožujka 2005. (Hina) - Sinjski Autoprijevoz, koji je većgodinama u gubicima, dobit će strateškog partnera, i to tvrtku Prometiz Makarske.
SINJ, 23. ožujka 2005. (Hina) - Sinjski Autoprijevoz, koji je već godinama u gubicima, dobit će strateškog partnera, i to tvrtku Promet iz Makarske.

Gradsko vijeće Sinja prihvatilo je danas Ugovor s makarskim Prometom o restrukturiranju i konsolidaciji Autoprijevoza. Grad će imati 36-postotni udio u temeljnom kapitalu Autoprijevoza, a Promet, kao strateški partner, 64 posto. Nakon što se u roku pet godina obavi restrukturiranje i konsolidacija, udio grada iznosti će 22 posto, kojega će Sinj prodati Prometu, stoji u Ugovoru.

Sinjski Autoprjievoz inače trenutačno ima 20 starijih autobusa, a u radnom odnosu 126 radnika, od kojih je 67 viška. Njima će, prema Ugovoru, biti isplaćene otpremnine, a strateški partner će odmah pristupiti novim ulaganjima.

To se ponajprije odnosi na kupnju autobusa te uređenje stanice za tehnički pregled vozila i drugo.

Na sjednici Gradskog vijeća kazano je kako nadležna tijela Vlade podupiru taj model, koji spašava Autoprijevoz od stečaja i eventualne likvidacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙