FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slabe do srednje gustoće

ZAGREB, 23. ožujka 2005. (Hina) - U cijeloj zemlji promet je slabe dosrednje gustoće, a kraći zastoji mogući su povremeno na dionicamacesta na kojima su radovi pa promet regulira privremena prometnasignalizacija, javio je jutros HAK.
ZAGREB, 23. ožujka 2005. (Hina) - U cijeloj zemlji promet je slabe do srednje gustoće, a kraći zastoji mogući su povremeno na dionicama cesta na kojima su radovi pa promet regulira privremena prometna signalizacija, javio je jutros HAK.

Prometuje se po suhim kolnicima u većem dijelu zemlje, osim na cestama u višim predjelima Gorskog kotara gdje su kolnici mjestimice mokri.

Zbog radova zatvoren je dio preticajnog traka obilaznice Zagreba, na kraku čvora Lučko, koji vodi za Ljubljanu i Maribor, isto kao i dio servisne ceste čvora Lučko jug iz smjera Bregane. Još danas i sutra zbog radova prometuje se usporeno i na dionici obilaznice od čvora Buzin prema čvoru Ivanja Reka u dužini od četiri kilometara. Radovi su i na dionici autoceste A3, Ivanja Reka-Ivanić Grad, na nadvožnjaku Ivanić Grad.

Na dionici D8 na mostovima Mostine i Smokovik, još danas, iz pravca Solina prema Splitu, prometuje se naizmjenično, zbog radova.

Svim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙