FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tomislav Cirko pušten iz pritvora

BERLIN, 22. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski državljan Tomislav Cirko,koje je 10. ovog mjeseca bio uhićen u svezi sa skandalom okonamještanja nogometnih utakmica njemačkih saveznih liga, pušten je izpritvora, potvrđeno je u utorak u Berlinu.
BERLIN, 22. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski državljan Tomislav Cirko, koje je 10. ovog mjeseca bio uhićen u svezi sa skandalom oko namještanja nogometnih utakmica njemačkih saveznih liga, pušten je iz pritvora, potvrđeno je u utorak u Berlinu.

Po riječima njegovog odvjetnika Axela Weimanna državno tužilaštvo u Berlinu utvrdilo je da ne postoji osnova za daljnje zadržavanje 21-godišnjeg Cirke u pritvoru, ali se on mora nekoliko puta tjedno javljati policiji jer je nalog za uhićenje još uvijek na snazi, kazao je Weimann.

Tomislava Cirku, koji je i sam nogometni sudac u okružnoj ligi A, tereti se za prevaru i članstvo u kriminalnoj skupini. Cirko je poslovođa Cafea King u berlinskoj četvrti Charlottenburg koji slovi kao središte skandala oko podmićivanja sudaca i namještanja utakmica. Cafe King, koji je poznato i popularno okupljalište Hrvata koji žive u Berlinu, je u vlasništvu hrvatskih državljana braće Šapine, Milana, Ante i Filipa prvooptuženih u skandalu.

Braći Šapini se predbacuje podmićivanje nogometnih sudaca u svrhu ostvarivanja dobiti na sportskim kladionicama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙