FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: uhićen i prvi nogometaš u "aferi Hoyzer"

BERLIN, 11. ožujka 2005. (Hina/DPA) - U velikoj aferi namještanjarezultata nogometnih utakmica u Njemačkoj uhićen je i prvi igrač,potvrdili su njemački sudski organi.
BERLIN, 11. ožujka 2005. (Hina/DPA) - U velikoj aferi namještanja rezultata nogometnih utakmica u Njemačkoj uhićen je i prvi igrač, potvrdili su njemački sudski organi.

Steffen Karl (35), nogometaš trećeligaša Chemnitzera, uhićen je u svom domu pod sumnjom da je sudjelovao u namještanju utakmica za kladioničare, a to je već drugo uhićenje nakon što je u četvrtak priveden i sudac Dominik Marks.

Steffen Karl se sumnjiči da je sa hrvatskim državljaninom Antom S. dogovorio da u dvoboju s Paderbornom 22. svibnja 2004. namjernim prekršajem u kaznenom prostoru omogući sucu Robertu Hoyzeru, inače glavnom akteru afere, da sudi kazneni udarac.

Utakmica je završila pobjedom Padeborna sa 4:0, ali nijedan od dva kaznena udarca nije skrivio Karl. No, nedavno je Steffena Karla optužio vratar Duisburga Georg Koch da mu je za namjerno puštanje pogodaka upravo on ponudio 20.000 eura.

Karl i nije nepoznat nogometaš jer je u karijeri igrao i za Borussiu Dortmund,Herthu Berlin i St. Pauli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙