FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Novi termini Kupa konferederacija

BERLIN, 5. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Njemački nogometni savez (DFB) jeobjavio promjene termina odigravanja četiri utakmice Kupakonfederacija koji će se od 15. do 29. lipnja održati u Njemačkoj.
BERLIN, 5. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Njemački nogometni savez (DFB) je objavio promjene termina odigravanja četiri utakmice Kupa konfederacija koji će se od 15. do 29. lipnja održati u Njemačkoj.

Turnir započinje 15. lipnja utakmicom Njemačke i Australije, koja će započeti 15 minuta kasnije od predviđenoga, jer će upravo toliko trajati službena ceremonija otvorenja novoga stadiona u Frankfurtu, građenog za SP 2006.

Utakmica Grčka - Japan u Frankfurtu 19. lipnja počet će 2:45 sati ranije kako bi se udovoljilo zahtjevu Japanske televizije i gledatelja u Aziji.

Slična situacija je i sa dvobojem Brazil - Meksiko u Hannoveru, a ta utakmica će se igrati 2:45 sati kasnije, kako bi gledatelji u Americi mogli u dolično vrijeme gledati TV-prijenos.

Konačno, dvoboj za treće mjesto 29. lipnja u Leipzigu, počet će pola sata ranije, jer su organizatori prvotno zaboravili da bi ta utakmica mogla biti odlučena tek nakon produžetaka i kaznenih udaraca, što bi, prema prvom rasporedu, moglo poremetiti termin finalne utakmice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙