FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Njemačka sa Turskom, Italijom i SAD-om

BERLIN, 18. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nogometna reprezentacijaigrat će u narednih godinu dana uoči Svjetskog prvenstva, kojemu jeNjemačka domaćin, šest pripremnih utakmica i to sa Južnom Afrikom,Slovenijom, Turskom, Kinom, Italijom i Sjedinjenim Državama, objavioje Njemački nogometni savez.
BERLIN, 18. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Nogometna reprezentacija igrat će u narednih godinu dana uoči Svjetskog prvenstva, kojemu je Njemačka domaćin, šest pripremnih utakmica i to sa Južnom Afrikom, Slovenijom, Turskom, Kinom, Italijom i Sjedinjenim Državama, objavio je Njemački nogometni savez.

Ove godine će Nijemci 7. rujna ugostiti Južnoafrikance, nakon toga idu u Sloveniju, 8.listopada će se u Istanbulu sastati sa Turcima, a četiri dana kasnije u Hamburgu igrati sa Kinezima. Dogovorena je i utakmica 1. ožujka 2006. sa Talijanima, te 22. ožujka sa SAD-om, dok su predviđena još tri termina u proljeće 2006. s zasad nepoznatim protivnicima, a Nijemci u tim terminima svakako žele igrati sa Francuzima i Nizozemcima.

Svjetsko prvenstvo započinje 9. lipnja 2006., a zbog toga će bundesligaška sezona započeti 5. kolovoza 2005., a završiti zadnjim kolom 14. svibnja 2006.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙