FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Schalke u velikim financijskim problemima

BERLIN, 22. veljače 2005. (Hina/DPA) - Njemački nogometni bundesligaš,Schalke 04 nalazi se u velikim financijskim problemima.
BERLIN, 22. veljače 2005. (Hina/DPA) - Njemački nogometni bundesligaš, Schalke 04 nalazi se u velikim financijskim problemima.

Prema pisanju financijskog magazina "Focus Money" situacija u Schalkeu je daleko gora od situacije u redovima Borussie Dortmund, koja se nalazi pred financijskim slomom. Dugovi momčadi iz Gelsenkirchena iznose 110 milijuna eura, dok su dugovi Borussije oko 70 milijuna eura.

"Schalke je u daleko većim problemima od Borussije za koju se smatralo da je najveći dužnik njemačkog nogometa. Schalke je na rubu propasti," kazao je profesor Karlheinz Kueting sa sveučilišta Saarland.

U redovima Schalkea nisu zabrinuti pisanjem Focus Moneya. Dopredsjednik kluba, Josef Schnusenberg je priznao postojanje duga, ali smatra kako će novom financijskom politikom ubrzo izaći iz problema.

"Već ove godine uvelike ćemo smanjiti dugove. Međutim, sve ovisi o našim rezultatima. Ukoliko nastavimo uspješno u Kupu UEFA i njemačkom prvenstvu neće biti problema," smatra Schuseberg.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙