FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija potvrdila da su u Petrinji ubijene tri žene

PETRINJA, 21. ožujka 2005. (Hina) U Petrinji su danas popodne hitcimaiz vatrenog oružja na tri mjesta ubijene tri žene srednjih godina, amuškarac za kojega se sumnja da je počinio ubojstva večeras se predaou petrinjsku Policijsku postaju i nad njim se provodi kriminalističkaobradba, priopćio je večeras glasnogovornik i načelnik Ureda načelnikasisačko-moslavačke Policijske uprave Zvonko Smernić.
PETRINJA, 21. ožujka 2005. (Hina) U Petrinji su danas popodne hitcima iz vatrenog oružja na tri mjesta ubijene tri žene srednjih godina, a muškarac za kojega se sumnja da je počinio ubojstva večeras se predao u petrinjsku Policijsku postaju i nad njim se provodi kriminalistička obradba, priopćio je večeras glasnogovornik i načelnik Ureda načelnika sisačko-moslavačke Policijske uprave Zvonko Smernić.

Jedna od ubijenih žena bila je, kako osnovano sumnja policija po dosadašnjim podatcima, njegova supruga, a sada se utvrđuju moguće veze počinitelja s ostalim dvjema ubijenim ženama.

Smernić je naglasio kako je policija u 17,15 sati zaprimila dojavu da je na Trgu Stjepana i Antuna Radića u središtu Petrinje ubijena žena. Policija je izišla na mjesto događaja, a do sada je utvrđeno da je riječ o ženskoj osobi rođenoj 1966., dodao je.

Petrinjska služba Hitne medicinske pomoći dojavila je policiji nešto nakon 18 sati da je u stanu u Ulici Dražena Petrovića ubijena žena rođena 1965., a onda je dojavljeno da je na raskrižju Runjaninove i Hanžekove ubijena još jedna žena, za koju je utvrđeno da je rođena 1966.

"Osigurali smo sva tri mjesta na kojima su se dogodila ubojstva i na mjestima događaja obavlja se očevid", rekao je Smernić.

Sve tri žene ubijene su s više hitaca iz vatrenog oružja, iz pištolja.

O pojedinostima triju ubojstava u Petrinji Policijska uprava sisačko-moslavačka će izvijestiti sutra u 10 sati na izvanrednoj konferenciji za novinstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙