FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez zastoja

ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Promet je srednje gustoće, kolnici suuglavnom suhi, dok još samo vlažnih kolnika ima na cestama u gorskimpredjelima. Promet teče bez većih zastoja, iznimno na mjestima gdje suradovi u tijeku, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - Promet je srednje gustoće, kolnici su uglavnom suhi, dok još samo vlažnih kolnika ima na cestama u gorskim predjelima. Promet teče bez većih zastoja, iznimno na mjestima gdje su radovi u tijeku, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog radova u tunelu Tuhobić za sav je promet zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Oštrovica do čvora Delnice, prometuje se obilazno županijskom cestom: Delnice-Gornje Jelenje-Oštrovica.

Danas do 19 sati izvode se radovi u tunelu Brezik na dionici autoceste A1, Otočac-Gospić, prometuje se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, radovi su i na 349. km dionice Vrpolje-Dugopolje, prometuje se preticajnim trakom.

Zbog radova na 53. km autoceste A4 Zagreb-Goričan, smjer Varaždin, promet teče preticajnim trakom do 17 sati, a u smjeru Zagreba u tunelu Vrtlinovec promet teče voznim trakom do 13 sati.

Danas su započeli radovi na D-24 Možđenec-Kalnička Kapela, čiji se završetak predviđa do 31. svibnja 2005. Za vrijeme radova promet će povremeno teći usporeno jer se prometuje naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Od danas se zbog radova uvodi privremeni režim prometovanja preko Krčkog mosta te će brzina vožnje biti ograničena na 40km/h za sve sudionike u prometu.

Danas, zbog radova na dionici autoceste A2 Jankomir-Macelj, do 17 sati na 5. km poluautoceste prometuje se uz postavljenu prometnu signalizaciju.

Zbog radova je zatvoren dio preticajnog traka obilaznice Zagreba, na kraku čvora Lučko, koji vodi za Ljubljanu i Maribor. Radovi su i na dionici autoceste A3, Ivanja Reka-Ivanić Grad.

Do 15. travnja 2005. godine zbog radova biti će zatvoren kranji desni vozni trak državne ceste D8, u Šibeniku na predjelu Vidici ("tri trake"), prometovat će se samo preticajnim trakom.

Do 1. lipnja 2005. godine zbog radova biti će zatvoren desni vozni trak državne ceste D56, dionica 4, kroz grad Skradin, prometovat će se jednim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju.

Na autocesti A7, dionici Jurdani-Jušići, zbog radova, brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Do 2. travnja, svake noći od 22 do 6 sati, u tunelu Učka će se postavljati svjetlosna signalizacija. Za to će vrijeme promet kroz tunel, u dužini od 500 metara, biti reguliran semaforima.

Mogući su odroni zemlje i kamenja, na cestama kroz gorje, kao i na D205 Mokrice-Kumrovec, gdje HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Na dionici D1, GP Macelj-Krapina-Zagreb, izvode se radovi na izgradnji buduće autoceste Krapina-Macelj. Promet će se, mjestimično i povremeno, preusmjeravati ili zaustavljati, pa HAK moli vozače za strpljenje i oprez.

Zbog radova na raskrižju D510 i ŽC 2068 u Varaždinu, za sav promet biti će zatvorene, dionice od spomenutog raskrižja do križanja sa Zagrebačkom ulicom, te dio od raskrižja D510 i ŽC 2068 do ulaza u AP Varaždin, odnosno Baumax. Promet državnom cestom D510 teći će u oba smjera.

Zbog razminiranja, povremeno će se za sav promet zatvarati ŽC 4236 Lipik-Gaj. Radovi će trajati do sutra.

Početak radova razminiranja i tehničkog izvida na autocesti A3 od Novske do Nove Gradiške, odgođen je za 30. ožujka 2005.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulaz teretnih vozila. Ostalim prijelazima prometuje se uglavnom bez dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙