FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bakuba: U simultanim napadima četiri mrtva, 19 ranjenih

BAKUBA, 20. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Četiri policajca su ubijena, a 19osoba je ranjeno - od kojih 14 vojnika i dva policajca - u simultanimnapadima u nedjelju navečer na policijsku stanicu i bazu iračke vojskeu Bakubi, sjeverno od Bagdada, objavili su policijski izvori.
BAKUBA, 20. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Četiri policajca su ubijena, a 19 osoba je ranjeno - od kojih 14 vojnika i dva policajca - u simultanim napadima u nedjelju navečer na policijsku stanicu i bazu iračke vojske u Bakubi, sjeverno od Bagdada, objavili su policijski izvori.

"Četiri policajca su ubijena i još dva ranjena u napadu na policijski položaj na sjeveru grada", rekao je neimenovani policijski časnik.

Gotovo istovremeno jedan kamion kojeg je vozio bombaš samoubojica eksplodirao je na ulazu u bazu iračke vojske, 1 km od policijske stanice, pri čemu je ranjeno 14 vojnika i troje civila, dodao je taj časnik.

Nakon eksplozije pobunjenici su otvorili vatru. U sukobu su ubijena četiri pobunjenika, a desetak ranjenih uhitili su irački vojnici, dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙