FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Košarka: Partizan - Cibona VIP 82:72

BEOGRAD/ZAGREB, 20. ožujka 2005. (Hina) - U susretu 26. kola regionalneGoodyear lige košarkaši zagrebačke Cibone VIP poraženi su u Beograduod Partizana 82:72 (35:40).
BEOGRAD/ZAGREB, 20. ožujka 2005. (Hina) - U susretu 26. kola regionalne Goodyear lige košarkaši zagrebačke Cibone VIP poraženi su u Beogradu od Partizana 82:72 (35:40).

Zagrepčani su vodili čak i sa deset razlike, ali samo do početka zadnje četvrtine, kada Partizan predvođen najboljim igračem Milojevićem (21) i Tripkovićem (18) stječe prednost koju čuva dokraja. U redovima Cibone VIP bolji od ostalih bili su Marko Popović (26) i Branislav Longin (19).

Unatoč najavama o možebitnoj "osveti" Partizanovih navijača zbog nereda na rukometnoj utakmici u Zagrebu, susret u Beogradu protekao je bez incidenatau dvorani Pionir. Od prepunog gledališta dolazile su "samo" uobičajene uvrede i parole, a zanimljivo je da je među najžešćim navijačima "Grobara" bio i ministar sporta i prosvjete SiCG Slobodan Vuksanović. U samoj dvorani i oko nje bilo je angažiran veliki broj policajaca i zaštitara, a izuzetno osiguranje sa policajcima postavljenima na gotovo svakih 50 metara bilo je tijekom puta autobusa sa igračima Cibone od beogradskoga hotela Hyatt do dvorane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙