FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VN Malezije: Slavlje u Renaultu, Ferrari ponovno razočarao

SEPANG, 20. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Španjolski vozač FernandoAlonso (Renault) pobjednik je današnje utrke formule 1 za Velikunagradu Malezije. Dvadesettrogodišnjem Alonsu ovo je druga pobjeda ukarijeri.
SEPANG, 20. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Španjolski vozač Fernando Alonso (Renault) pobjednik je današnje utrke formule 1 za Veliku nagradu Malezije. Dvadesettrogodišnjem Alonsu ovo je druga pobjeda u karijeri.

Razloga za veselje imaju i u Toyoti. Drugo mjesto pripalo je njihovom vozaču Talijanu Jarnu Trulliju. To je prvo pobjedničko postolje za Toyotu od ulaska u formulu 1 2002. godine.

Treći je bio Nijemac Nick Heidfeld (Williams-BMW).

Renault je mogao imati obojicu svojih vozača na pobjedničkom postolju. Pobjednik VN Australije Giancarlo Fisichella bio je na trećem mjestu 18 krugova prije kraja utrke. No, tada se je sudario sa Australcem Markom Webberom (Williams-BMW) i morao je odustati.

I dok u Renaultu slave u Ferrariju vlada razočaranje. Momčad koja je dominirala prošlih sezona jedva je došla do bodova. Svjetski prvak Michael Schumacher bio je sedmi, a njegov momčadski kolega Rubens Barrichello nije završio utrku.

Nakon dvije utrke nove sezone u poretku Svjetskog prvenstva vode vozači Renaulta. Alonso ima 16, a Fisichella 10 bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙