FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: jak vjetar otežava promet na A6 i A1

ZAGREB, 20. ožujka 2005. (Hina) - Zbog olujnog vjetra dionica A6Rijeka-Zagreb od Kikovice do Delnica je zatvorena za teretna vozilaiznad 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobuse,izvijestio je Hrvatski autoklub u 8,50 sati.
ZAGREB, 20. ožujka 2005. (Hina) - Zbog olujnog vjetra dionica A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do Delnica je zatvorena za teretna vozila iznad 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobuse, izvijestio je Hrvatski autoklub u 8,50 sati.

Dionicom autoceste A1 Zagreb-Split, između Maruna i Zadra, zbog jakog vjetra promet ide usporeno, posebice na dijelu od vijadukta Baričevići do vijadukta Božići gdje je i brzina vožnje ograničena na 40 km/h.

Kolnici su mjestimice mokri u istočnoj Slavoniji, te u gorju. Na većini prometnica promet je slabe do srednje gustoće.

Zbog radova je zatvoren dio preticajnog traka obilaznice Zagreba, na kraku čvora Lučko, koji vodi za Ljubljanu i Maribor. Također zbog radova na 17. km dionice Bregana-Lučko, zatvoren je južni trak. (ograničenje brzine na 40 km/h)

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlaz teretnih vozila. Povremeno je pojačan izlaz osobnih vozila, na GP Županja. Ostalim prijelazima prometuje se bez dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙