FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Hrvatska pojačava potragu za Gotovinom

BERLIN, 18. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska pojačava napore u potrazi zaAntom Gotovinom piše dnevnik "Frankfurter Rundschau" u petakpozivajući se na izvore "bliske Vladi u Zagrebu".
BERLIN, 18. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska pojačava napore u potrazi za Antom Gotovinom piše dnevnik "Frankfurter Rundschau" u petak pozivajući se na izvore "bliske Vladi u Zagrebu".

"Mi smo vlada orijentirana prema Europskoj uniji i tu nema povratka. Hrvatska vlada će učiniti sve da Europskoj uniji dokaže svoju vjerodostojnost", citira se izvor iz Zagreba. Europska unija, kako nadalje javlja FR, pozdravlja najavljene napore iz Zagreba te će hrvatskim vlastima izaći u susret. "Naša je pozicija je oduvijek značila da puna suradnje ne znači pod svaku cijenu i Gotovinino izručenje. Mi samo želim vidjeti ulaganje svih napora u suradnji sa sudom", citira dnevnik "diplomatski EU izvor iz Zagreba".

U zaključku teksta se navodi da su ispitivanja javnog mišljenja pokazala da je jedna trećina građana Hrvatske razočarano odlukom Bruxellesa ali da je isto tako jednu trećinu ta odluka ostavila ravnodušnom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙