FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Švedska: 18 obitelji evakuirano iz zgrade zbog kobre

STOCKHOLM , 18. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Osamnaest obitelji evakuiranoje u petak iz zgrade u švedskome gradu Sundsvall te je privremenosmješteno u hotel, gdje su pričekali da stručnjaci istjeraju kobrukoja je pobjegla neopreznom stanaru.
STOCKHOLM , 18. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Osamnaest obitelji evakuirano je u petak iz zgrade u švedskome gradu Sundsvall te je privremeno smješteno u hotel, gdje su pričekali da stručnjaci istjeraju kobru koja je pobjegla neopreznom stanaru.

Dvadesetčetverogodišnji stanar zgrade Andreas Nordin pakirao je stvari u kutije zbog selidbe. Spotaknuo se i iz jedne su kutije ispale tri kobre. Dvije je zmije uspio pronaći i spremiti natrag u kutiju, a treća je odgmizala i skrila se negdje u zgradi.

Pozvan je stručnjak za reptile Kristian Saukkonen koji je sve prostorije u zgradi posuo solju i brašnom nastojeći joj ući u trag.

Uspio ju je pronaći sklupčanu ispod podnih dasaka te je kao pravi ljubitelj zmija ocijenio da je "prelijepa". Stanari su se sretno vratili u svoje domove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙