FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednica Kosor s predstavnicama udruge "Žena ženi prijatelj"

ZAGREB, 6. ožujka 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorsastala se danas s predstavnicama udruge "Žena ženi prijatelj",priopćeno je iz Vladinog Ureda za odnose s javnošću.
ZAGREB, 6. ožujka 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s predstavnicama udruge "Žena ženi prijatelj", priopćeno je iz Vladinog Ureda za odnose s javnošću.

Predsjednica Udruge, Mirjana Strizirep, izvijestila je o radu te udruge, koja se u svojih 12 godina postojanja - kao jedna od najstarijih ženskih udruga u Hrvatskoj - bavila od humanitarnog djelovanja i pomaganja hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima u najtežim ratnim vremenima, do organiziranja raznih zajedničkih aktivnosti, druženja i uzajamnog pomaganja ženama na svim područjima života.

Predsjednica udruge "Žena ženi prijatelj" također je pozvala je potpredsjednicu Kosor na ženski sportski turnir, kojeg udruga organizira 17. travnja u Dugopolju.

Potpredsjednica Kosor izvijestila je predstavnice udruge o svojem ovotjednom sudjelovanju na zasjedanju Komisije za položaj žena Opće skupštine UN-a, te izlaganju u kojem je iznjela što je sve Republika Hrvatska učinila i što čini glede promicanja prava žena i poštovanja njihovih prava.

Udruzi "Žena ženi prijatelj" potpredsjednica Kosor dala je punu podršku u radu, s obzirom na vrijednosti koje promiče a posebno im se zahvalila na radu sa ženama i obiteljima poginulih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙