FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U nesreći zrakoplova na sjeveru Rusije 49 mrtvih

ZAGREB/MOSKVA, 16. ožujka 2005. (Hina) - Zrakoplov An-24 s oko 50putnika i članova posade srušio se u srijedu na području autonomneregije Nenjetsk na sjeveru Rusije, a prema prvim podacima poginulo je45 putnika i četiri člana posade, javile su svjetske novinskeagencije.
ZAGREB/MOSKVA, 16. ožujka 2005. (Hina) - Zrakoplov An-24 s oko 50 putnika i članova posade srušio se u srijedu na području autonomne regije Nenjetsk na sjeveru Rusije, a prema prvim podacima poginulo je 45 putnika i četiri člana posade, javile su svjetske novinske agencije.

Ministarstvo prometa Ruske Federacije priopćilo je da je pri padu zrakoplova poginulo 45 putnika i 4 člana posade, javio je Interfax.

"Zrakoplov u kojem su bili djelatnici naftnog sektora srušio se prilikom slijetanja i zatim se zapalio. U zrakoplovu je bilo 45 putnika", navodi ista agencija pozivajući se na izvore u regionalnom ministarstvu za izvanredne situacije.

Spasilačke ekipe, liječnici i policija odmah su se bili uputili na mjesto nesreće.

Itar-Tass je javio da je zrakoplov, koji je bio na letu RL-9288 iz Usinska za Varadnej, pokušao izvršiti prisilno slijetanje pet kilometara od aerodroma Varandej oko 11:45 po srednjoeuropskom vremenu.

Prema agenciji RIA Novosti, zrakoplov je pao na lijevo krilo, zapalio se i u potpunosti izgorio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙