FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra počinje 9. smotra Sveučilišta u Zagrebu

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - U organizaciji Sveučilišta u Zagrebusutra će početi trodnevna Smotra Sveučilišta u Zagrebu, na kojoj će seučenici završnih razreda srednjih škola i studenti moći informirati oprogramima i nastavnim planovima pojedinih studija, dostignućima iopremljenosti fakulteta, studentskom životu i drugim pitanjima važnimaza nastavak školovanja.
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - U organizaciji Sveučilišta u Zagrebu sutra će početi trodnevna Smotra Sveučilišta u Zagrebu, na kojoj će se učenici završnih razreda srednjih škola i studenti moći informirati o programima i nastavnim planovima pojedinih studija, dostignućima i opremljenosti fakulteta, studentskom životu i drugim pitanjima važnima za nastavak školovanja.

Deveta smotra održat će se u Studentskom centru pod pokroviteljstvom Vlade i u suorganizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, a predstavit će se Sveučilište u Zagrebu i sva visoka učilišta u njegovu sastavu.

Kako bi se nedostatno obaviještenim maturantima pomoglo u izboru studija i zvanjima koja mogu steći na Sveučilištu, i ove će se godine tiskati "Vodič buduće student", brošura za lakši izbor studija i pripremu za razredbeni postupak.

Smotra počinje otvorenjem izložbe radova studenata ALU-a i programom studenata Muzičke akademije. Uz to, bit će predstavljen program fakulteta prirodoslovnog i humanističkog područja područja Sveučilišta u Zagrebu te umjetničkih akademija. Udruga studenata s tjelesnim invaliditetom "Korak" izvest će predstavu "Humanitarna akcija".

Tijekom smotre bit će predstavljen program fakulteta društvenog i tehničkog, biotehničkog i biomedicinskog te drugih područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙